ЗА НАС

Интер Травел Партнерс е българска туристическа компания с офис в София и мобилно представителство във Виена, Австрия, чийто екип е сформиран от специалисти, градили професионализма си на база дългогодишен опит в областта на туризма в чужбина и България. Целта ни е да създадем европейски модел на обслужване на нашите клиенти и да превърнем всяко тяхно пътуване в изживяване със стил.

От създаването си през 2011г. ние се наложихме на пазара като модерен и отговорен партньор, съчетаващ предимствата на последните технологии в бизнеса с опита, професионализма и ресурсите на класическа туристическа компания. Богата гама на предлаганите от нас туристически услуги има за цел да предостави на клиентите ни комплексно обслужване и завършен продукт, който да задоволи всички очаквания за успешно реализирано бизнес пътуване и приятно изживяна почивка.

Нашата амбиция е да надминем очакванията на клиентите ни!

Нашата мисия - да създадем европейски стил в бизнес проявите и пътуванията!                  

Проект и цел: BG16RFOP002-2.073-6623-C01,Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 ТУК